Företaget : : Om Trimform


Om Trimform

Elektroterapi har varit en erkänd behandlingsmetod i flera årtionden. Trimform startade på 70-talet i Danmark, men då under namnet Elektroform. Sedan starten har Trimform producerat över 43.000 apparater till smärtlindring, figurtrimning och wellness.

Den 1 Januari 2013 tog vi över den svenska avdelningen och sköter därmed all försäljning till den svenska marknaden. Vi jobbar aktivt med att göra Trimform till förstahandsvalet när det gäller EMS- och TENS-behandlingar.

Vi är det lilla, personliga företaget som gör vårt bästa för att motsvara och förhoppningsvis överstiga våra kunders förväntningar. Vårt mål är att ge snabb service och hjälpa dig där många stora bolag inte har samma möjlighet.

September 2015 gick vi och Trimform in i en expansiv och spännande fas. Trimforms produktion och huvudkontor flyttades från Danmark över till oss i Slöinge i Halland. Denna flytt innbar kortare beslutsvägar samt möjligheter till en ökad produktion och mer fördelaktiga kampanjer.

 

Hos oss är det lätt att välja rätt

Trygga val

Vi utsätter våra produkter för regelbundna tester för att vara säkra på att de håller måttet. Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg med kvaliteten du köper. För din trygghet ger vi 5 års produktgaranti på våra apparater.

Enkla val

Det ska vara enkelt att handla hos oss. Vårt sortiment av TENS- och EMS- apparater består av vårat eget varumärke, där vi ansvarar för hela processen- från idé till färdig produkt.

Omtänksamma val

Våra resterande produkter köper vi av ett fåtal leverantörer, främst i Norden. Dessutom utökar vi kontinuerligt vårt sortiment av användarvänliga och  kvalitativa produkter.

Kontakta oss
Trimform Europe AB
Anders väg 3
31168 Slöinge
072 721 08 06
info@trimform.se

Hjälp & Information 
>> Företaget

>> Referenser
>> Kundvillkor
>> Delbetalning
>> Vanliga frågor

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av rabattkoder, erbjudanden och tips helt utan kostnad.